close
Crypto

Преглед на Crypto.com: Обмен на криптовалута с някои уникални функции на продукта

Kudelski-Security-Completes-Security-Assessment-of-Crypto.com-Exchange

Започната през 2016 г. като пионер в света на криптовалутата, Crypto.com беше и все още е на мисия да ускори прехода към криптовалути по целия свят. Crypto.com предлага на своите клиенти повече от много други платформи.

Докато хората постепенно приемат нови цифрови валути с нарастващото развитие на по-добри платформи, Crypto.com надхвърли и има една от най-мощните платформи, на която се доверяват милиони потребители по целия свят.

В опит да стимулира масовото приемане на криптовалути, Crypto.com си партнира с Travala.com в стратегическо сътрудничество, включително и включването на Crypto.com Pay в уебсайта за пътуване.

Crypto.com предлага и множество други услуги, свързани с криптовалута, и с платформата човек може да замени ролята на фиатната валута в много области от живота си. Една нова функция, която Crypto.com добави наскоро, е борсата, която позволява на потребителите да търгуват на стабилна борсова платформа.

Crypto.com Exchange

През 2019 г. Crypto.com представи нова функция: борса за криптовалута. Тази иновация проправя пътя към по-широкото използване на криптоси, а също така добавя здравина към вече добре проектираната му платформа.

Наред със силните страни на своя онлайн интерфейс за търговия, стартирането на Crypto.com Exchange Cryptocurrency ще затвърди позицията си в света на криптовалутата.

Exchange Information

Обменът на Crypto.com помага на повече от два милиона потребители да търгуват с цифрови активи в една от най-достъпните и стабилни мрежи на пазара.

Предложенията за обмен на криптовалути Crypto.com включват:

  • Ликвидност: Потребителите получават достъп до голяма глобална платформа, както и конкурентни проценти на изпълнение с усъвършенстваната система за ликвидност на Vortex в Crypto.com
  • Такси за търговия: На базата на обема на търговия през последните 30 дни и нивото на залагане на CRO в замяна, можете да се насладите до 100% отстъпка от таксата за търговия, повече информация можете да намерите тук
  • Управление на попечителството и безопасността: com е една от първите платформи за постигане на ISO сертификат 27001: 2013, ниво 1 PCI DSS и CCSS (ниво 3) Прилагане и сътрудничество на Ledger Vault
  • Crypto.com Exchange вече има 35 пазарни двойки в списъка. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), EOS, XLM, MCO, CRO, USDC, USDT и други популярни маркери се търгуват чрез Crypto.com Exchange. Списъкът с криптовалути вероятно ще нараства през следващите месеци и години.

Crypto.com Coin (CRO)

Междувременно платформата ще функционира въз основа на Crypto.com Coin (CRO).

Потребителските акаунти ще бъдат оборудвани с допълнителни функции и предимства като достъпност, ниски разходи и конкурентни разходи за изпълнение, а токена CRO ще помогне на потребителите да спечелят още повече от платформата.

CRO Staking

Как работи?

Потребителите могат да получат отстъпки за търговия до 100% с CRO залагане.

Ползите за залагане, които позволяват на потребителите да печелят 20% годишно (плаща се ежеседмично), са достъпни за потребители, които залагат минимум 10 000 CRO в продължение на поне 6 месеца. Дневната лихва се изчислява като:

Ежедневна лихва = Основна сума (в заложена криптовалута) x (APR / 365)

Например, ако заложихте 10 000 CRO за 180 дни, всеки ден ще получавате 5,47945205 CRO като лихва. За повече информация относно предимствата за залагане на CRO, посетете Crypto.com.

Залагайки 10 000 CRO в борса за Crypto.com, потребителите ще могат да участват в друга функция, наречена Syndicate. Системата за набиране на средства „Syndicate“ ще изброява нови цифрови активи на борсата, като дава възможност на притежателите на CRO да получат приоритетно разпределение на маркери за търговски събития.

Депозит и теглене

Как да депозирате на борсата:

  • Депозирайте криптовалута в портфейла на Exchange: ще трябва да влезете в приложението Crypto.com. След това от началната страница, следвайки реда: Трансфер – Теглене – Криптовалута – Обмяна на криптовалути. Процесът е завършен, след като изберете криптовалутата с незабавен трансфер и без допълнителни разходи.
  • Депозит от външния адрес на портфейла: Първо трябва да влезете в Crypto.com Exchange, след което да изберете бутона Balance в горния ъгъл. Следващата стъпка е да изберете вашата криптовалута, която искате да депозирате.
  • Депозитът с криптовалута може да се управлява по два начина: Копиране на адрес или Покажи QR код. След това, не забравяйте да прегледате информацията за теглене, като проверите копието на правилния адрес за депозит, всички съответни такси, както и други данни за потвърждение. След като правилния номер бъде потвърден, ще получите известие по имейл за успешния депозит.

Как да изтеглите от борсата

Този процес е почти същият като депозирането.

Търговия през борсата на Crypto.com

Можете да започнете да търгувате на Crypto.com Exchange с ниво на стартер (напредналите нива също ще имат достъп до тази функция):

  • Първата стъпка е да влезете в Crypto.com Exchange. След като този процес приключи, ще можете да търгувате на борсата.
  • Изберете раздела Пазари в горната лява част на навигационната лента, след което изберете предпочитания от вас пазар за търговия.
  • Отидете на валутния пазар и изберете Търговия (например, ако искате да обмените MCO в BTC или искате да купите MCO чрез BTC, отидете на BTC Markets и изберете обменната двойка MCO / BTC). След това страницата за търговия ще ви бъде показана.
  • В долния десен ъгъл на страницата можете лесно да намерите секцията Лимит и пазарна поръчка. Пуснете стойността и сумата, която искате да закупите или продадете.

Сключихте сделка и салдото ще бъде отразено във вашата сметка. Crypto.com е директна платформа за търговия, която позволява на клиентите на Crypto.com да търгуват с различни маркери на страхотни цени.

Други функции

Обменът на Crypto.com е изключително полезна функция, а самата платформа има много други инструменти, които я правят чудесен начин за интегриране на крипто в ежедневието ви. Все още може да се наложи да използвате фиат валута, за да платите някои сметки, но можете да спестите и харчите в децентрализирана валута с Crypto.com.

MCO Visa карта

Вероятно най-полезният крипто инструмент, който Crypto.com предлага, е MCO Visa карта. Всеки в САЩ (49 щата), ЕС или Сингапур може да използва MCO Visa картата, за да харчи крипто в милиони места в световен мащаб.

Използването на картата е лесно. Всичко, което трябва да направите, е да решите коя карта искате, да заложите размера на MCO жетони на нивото и след това можете да започнете да харчите.

Печели лихви от крипто депозити

Освен че предлага опции за размяна на криптовалута и разходи, Crypto.com адресира един от най-големите проблеми за крипто инвеститорите. Подобно на златото, е трудно да се направи безрискова възвръщаемост на криптовалутите, тъй като те не са валутна валута.

Crypto.com позволява на своите клиенти да депозират своите криптовалути въз основа на опции за гъвкав, 1-месечен или 3-месечен срок и тя ще плаща лихва за тези жетони. Сумата, която можете да получите при лихви, ще зависи от сумата, която депозирате, маркера и времето, в което депозирате жетоните.

Подобно на депозитен сертификат, колкото по-голяма е депозираната сума и колкото по-голяма е продължителността, толкова повече ще получите интерес. Това е чудесна функция и прекратява предложенията от Crypto.com по страхотен начин.

Заключение

Crypto.com създаде платформа, която позволява на хората да работят както в крипто сферата, така и в съществуващата фиатна финансова система. Много хора вероятно ще инвестират в и използват крипто, ако разберат колко лесно е да ги използват за ежедневни неща.

Хората трябва да разполагат с изчерпателни инструменти за управление на своите криптовалути, а също и да правят възвръщаемост, без да рискуват своите монети. Crypto.com дава на хората инструментите, които им трябват за работа с крипто, и също така ги търгуват, ако и когато искат.

Ако искате да научите повече за Crypto.com и всички неща, които предлага на своите клиенти, просто посетете сайта. Лесно е да се регистрирате за обмена, да изтеглите приложението или да кандидатствате за MCO Visa карта. Финансовата система се променя и Crypto.com е на страхотно място за растеж.

А ако използвате рефералния линк тук при регистрацията в crypto.com https://platinum.crypto.com/r/8gmag47jhu ще получите $50 долара бонус 🙂