close
Brands

Tenda

tenda

От няколко месеца имаме удоволствието да предлагаме на нашия сайт продукти на продизводителя Tenda.

Фирмата е основана през 1999 година. Tenda technology е разпозната като водещ производител на мрежови устройства и оборудване. Tenda се стреми да доставя лесни за инсталация и достъпни мрежови решения, предлагаща иновативни продукти които да направят живота на потребителя по-лесен.

Иновациите са душата на Tenda technology. Tenda разполага с два R&D центъра, Shenzhen и Chengdu, с около 1000 работника; един фабрика, с около 3000 човека и нова база която се сртрои с големина от 120000 m2.

Продуктите на Tenda включват домашни уреди, бизнес мрежи, суитчове, CPE, IP камери и други. Отлична производителност, стабилен сигнал, лесна инсталация и добро качество сред конкурентите си.

Добрата компания трябва да има и добри стратегически партньори. Tenda си партнира с Broadcom от 2012. Tenda използва чиповете на Broadcom.

Базирана с Шенжен, Китай, Tenda непрекъснато разширява пазара си на световно ниво. Tenda има основание повече от 10 клона и 50 офиса в Китай. От 2007, Tenda започва да планира глобална стратегия за разширяване. В момента продуктите на фирмата може да откриете в над 100 държави по целия свят. През 2014-а продажбите на Tenda достигат 500 милиона.