close
Без категория

Флаш памети от Netac на достъпни цени

5756b985-a56f-4b5f-9771-91ffec0b02c1-original

Флаш паметите станаха ценен аксесоар към всеки компютър или лаптоп. Чрез тях лесно може да прехвърлите голям обем информация или пък да я ползвате като архив. В последните месеци набюдаваме осезаем спад в цените на тези устройства. И след като DVD оптични дискове все по-рядко се използват (доста лаптопи а и някои модели компютърни кутии не предлагат CD/DVD устройства), изглежда въпросните флаш памети ще заемат тяхното място.

сградата на фирма Netac

 

Днес искаме да ви представим една марка която е сравнително нова на българския пазар – Netac. Централния офис на фирмата се намира в Шенжен (Китай) и е разположена в бизнес парка като сградата е 20 етажна и е собственост на въпросната фирма. Самото производство се намира на друга локация. Фирмата разполага с екип от дизайнери, така че всеки месец излизат нови модели с оригинален дизайн.

 

Флаш памет Netac U905

Към момента моделите флаш памети с които разполагаме са U905 и U276.

Първия модел е без капаче (така няма опастност да го загубите), с плъзгащо се тяло, което скрива USB конектора. Паметта използва стандарта USB 2.0 и се предлага с размери 32 и 64ГБ. Удобна за пренасяне и за ползване като архив. Предлага се с 2 години гаранция и на много конкурентна цена тъй като сме директни вносители. Във видеото по-долу може да видите реално как изглежда паметта и какви скорости могат да се постигнат при четене/запис.

 

 

 

 

 

 

 

 

флаш памет Netac U276

Другия модел флаш памет е Netac U276. С лъскаво метално покритие и използваща високо скоростния интерфейс USB 3.0 . Подходяща е както за подарък така и за ежедневно ползване. Бързата скорост на четене/запис я правят подходяща за пренасяне на вашата информация.

 

 

 

 

 

 

 

Актуална цена на флаш паметите може да видите на сайта на Скай Маг.