close
Хардуер

Нов гейминг монитор на Samsung – Odyssey G7

Odyssey-G7_dl1-1-740×472

Samsung винаги е бил преобладаващ конкурент при мониторите и това не се е променило с пускането на игралния монитор Odyssey G7.

Мониторът на Samsung Odyssey G7 разполага с QLED дисплей с честота на опресняване 240Hz

Мониторът G7 е първият в света 1000R геймърски монитор, което означава, че има радиус на кривината от 1000 милиметра. Той също така разполага с мощна комбинация от различни функции под капака, включително бързо 1ms време за реакция с 240Hz честота на опресняване и кристално чисто качество на картината QLED, за да задоволи нуждата на геймърите за плавен и завладяващ геймплей. Най-високото представяне на портфолиото на Odyssey е сертифицирано от TÜV Rheinland, водеща международна сертифицираща организация, която призна мониторите с най-добрия висококачествен извит дисплей 1000R в кривата и сертификат „Eye Comfort“.

„Samsung поддържа позицията си на лидер на световния пазар на гейминг монитори с непрекъснати иновации в създаването на потапящи игрови изживявания от ново поколение, като разширява границите на възможното“, казва Hyesung Ha, старши вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. „Извитият монитор на Samsung Odyssey G7 е най-добрата комбинация от кривина, комфорт и конкурентно предимство, като дава на геймърите модерната производителност, която им е необходима и изисквана.“

27- и 32-инчовият G7 осигурява бърза скорост на опресняване с 240Hz, време на реакция 1ms и дълбока 1000R кривина, което дава предимство на игрите. Геймърите могат също да се възползват от Wide Quad-High Definition (WQHD; 2,560 × 1440 резолюция), съотношение 16: 9, 600 cd / m пикова яркост и Quantum dot технология за изключително прецизно представяне на цветовете, независимо от осветлението. Samsung също включи футуристични дизайнерски елементи, базирани на наблюдение на тенденциите на пазара и обратна връзка, събрана от потребителите. Матовият черен екстериор е сдвоен с променяща се в цветовете система за осветяване на задното ядро, която може да остане статична или неясна по време на игра, както и да променя цветовете въз основа на предпочитанията на геймера.

Model G7
Display Screen Size (Inch) 32”, 27”
Aspect Ratio 16:9
Panel Type QLED Curved
Screen Curvature 1000R
Refresh Rate 240Hz
Response Time 1ms (GTG)
Resolution 2,560 x 1,440 (QHD)
HDR HDR 600
Brightness (Typical) 350cd/㎡
General Feature Gaming Feature G-SYNC Compatible, FreeSync Premium Pro
Game Mode Custom/FPS/RTS/RPG/AOS/Cinema/DCR
Etc. Low Input Lag Mode, Virtual Aim Point, Black Equalizer, Eye Saver Mode, Flicker Free
Etc. Interface Display Port 1.4(2 EA), HDMI 2.0(1EA), USB3.0(1UP, 2DOWN), Headphone
Wall Mount Yes (100 x 100mm)
Color Matte Black

Най-новият извит геймърски монитор на Samsung, G7, също поддържа NVIDIA G-SYNC Compatibility и Adaptive-Sync на DP1.4, предлагайки на играчите изключително динамичен и безпроблемен геймплей по време на всеки сценарий. Samsung Odyssey G7 ще бъде наличен през юни в световен мащаб.