close
Новини

Най-добрите смарт продукти за дома от 2020 г., които не са направени от Google или Amazon

smart-home-ecosystem-lrg

https://www.cnet.com/news/best-smart-home-products-of-2020-that-arent-made-by-google-or-amazon/

Apple HomePod

Най-добрият интелигентен високоговорител

Интелигентният високоговорител на Apple – HomePod – се появи в магазините в началото на 2018 г. Той предлага отлично качество на звука и солидни, макар и ограничени, гласови интеграции на трети страни Siri за управление на интелигентни домашни устройства. Сдвоете два HomePods заедно, за да създадете стерео двойка или да настроите множество HomePods във вашия дом за аудио в няколко помещения.

През двете години от пускането на HomePod, Apple понижи цената си от 349 на 299 долара и добави нови функции, за да остане конкурентоспособна.

Въпреки това, HomePod – подобно на интелигентната домашна платформа на Apple, HomeKit – все още изостава от Amazon и непрекъснато нарастващата гама от маркови интелигентни високоговорители и партньорства с други компании, които позволяват толкова много интеграции с обикновена „Alexa“ или „Hey , Google “команда.

Netgear Orbi

Най-добрата мрежова Wi-Fi система

Netgear направи значително отклонение в цената от встъпителната Orbi, която представи през 2016 г. с тази нова Wi-Fi система Orbi Mesh. Оригиналният модел ни хареса, но струваше огромни 400 долара. Превъртане напред от три години и Netgear се завръща с изцяло нов Orbi, този път само за $ 150.

За вашите пари получавате система от два пакета Orbi, която е проектирана да покрие до 1000 квадратни метра и работи с гласови команди Alexa и Google Assistant.

От близко разстояние Orbi ускори постигнатите максимални скорости по време на нашето тестване, впечатлявайки ни със силата на сигнала и общата способност да сме в крак с по-скъпите Nest Wi-Fi и Eero системи.

Приложението Netgear може да използва препроектиране, но Wi-Fi системата Orbi Mesh предлага страхотна цялостна стойност и си струва да се помисли, ако не сте напълно готови да преминете към Wi-Fi 6 (но искате солиден Wi-Fi връзка в цялата ви къща).

Wyze Bulb

Най-добрите интелигентни крушки

Крушката Wyze е невзрачен избор за най-добра крушка. Това струва само $ 8, малка част от таксата на Philips или Lifx – и въпреки това спечели най-високите оценки в нашето тестване. Това само прави невероятната му стойност още по-впечатляваща.

Интелигентната крушка на Wyze е димируем светодиод с бяла светлина с функция за планиране и регулируема цветна температура.

Изтеглете приложението Wyze, завийте Wyze Bulb и следвайте простите стъпки за настройка – и вие сте само на няколко минути, за да имате контролирано от приложение осветление. Wyze Bulbs работят и с Alexa и Google Assistant, ако искате да използвате гласова команда, за да ги коригирате.

Въпреки че приложението е лесно за използване и настройките за затъмняване, планиране и цветна температура работят добре, бих искал приложението да има настройка за изгрев / залез, която автоматично коригира графика в зависимост от времето на годината. Имам три крушки Wyze в покрити външни осветителни тела и от време на време трябва да коригирам графика си, за да отчета променящите се сезони.

И все пак те са отлични крушки на страхотна цена; горещо ги препоръчваме.

Забележка: Крушките на Wyze са технически вътрешни светлини, така че не забравяйте да следвате указанията на Wyze, когато сами ги инсталирате.

Honeywell Home T9 Smart Thermostat

Най-добрият интелигентен термостат

Honeywell Home T9 за $ 200 е приятно изглеждащ интелигентен термостат на разумна цена – особено защото се предлага с дистанционен сензор, който проследява температурата, влажността и движението. Дистанционният сензор, наречен “Сензор за интелигентна стая”, се захранва от две AAA батерии и се предполага, че има обхват от 200 фута. Допълнителните сензори струват $ 40 всеки и можете да добавите до 20.

Ако не се интересувате от закупуването на T9 в комплект със сензор за интелигентна стая, термостатът струва 170 долара самостоятелно.

Интелигентният термостат Honeywell Home T9 е лесен за инсталиране и приложението предоставя ясни инструкции стъпка по стъпка, за да го свържете към вашия Wi-Fi и да го сдвоите с приложението. Както винаги, не забравяйте да се консултирате с електротехник, ако имате някакви въпроси относно това как този термостат ще работи с вашата конкретна настройка на дома.

Термостатът T9 работи и с гласови команди Alexa и Google Assistant.

Arlo Pro 3

Най-добрата камера за домашна сигурност

Нека първо махнем досадните неща. На 500 долара за пакет от две камери, Arlo Pro 3 е скъп (в момента е намален до 450 долара в онлайн магазина на Arlo). Този комплект от 500 долара включва и необходимия хъб, който трябва да свържете към вашия рутер. Arlo твърди, че хъбът помага да се разшири обхватът на Wi-Fi на своите камери Pro 3 и подобрява живота на батерията на акумулаторната батерия на всяка камера, но се чувства излишен в сравнение с всички Wi-Fi охранителни камери, които не са в центъра.

Въпреки това, Arlo Pro 3 е любимата ми камера за домашна сигурност. Тя е устойчива на атмосферни влияния и може да отиде навсякъде, стига вашата Wi-Fi мрежа да го достигне. Тя има лесни за премахване акумулаторни батерии, които могат да издържат месеци с едно зареждане (животът на батерията ще варира в зависимост от употребата). А самата камера има вграден прожектор и сирена за стряскане на потенциални нарушители.

С абонамент за Arlo Smart, започващ от $ 3 на месец, ще получавате персонализирани предупреждения за движение, които ви казват дали вижда човек, кола, животно или пакет – и ще получите 30 дни достъп до записани клипове за движение. Камерите Arlo са съвместими с Alexa и Google Assistant.

SimpliSafe

Най-добрата система за домашна сигурност

Simplisafe преодолява разликата между професионални системи за сигурност като Vivint или ADT и самостоятелни устройства за домашна сигурност като камерата Arlo Pro 3. Това е цялостна, мащабируема система за домашна сигурност, която инсталирате сами. Комплектът за сигурност “Foundation” за $ 229 се предлага с основи, включително хъб, клавиатура, сензор за врата / прозорец и сензор за движение. Добавете допълнителни сензори и други устройства, ако е необходимо.

Срещу $ 25 на месец получавате професионален мониторинг на сигурността от отдалечен център за обаждания и достъп до приложението Simplisafe, където можете също да проверите сами нещата. За разлика от професионалните охранителни компании, Simplisafe не идва с такса за „предсрочно прекратяване“ – или по друг начин ви заключва в договор. Ако решите да отмените или решите да се преместите, можете или да преместите системата си в новия си дом, или да анулирате без допълнителни такси.

Системата за сигурност на Simplisafe наскоро претърпя и основен ремонт, което го прави много по-лесно за очите от последната версия. Като цяло това е идеална система за някой, който жадува за опциите за аксесоари на ADT без договора.

August Smart Lock Pro